Forum Serwera Counter Strike 1.6

Arena ŻerQv Counter Strike 1.6 NOWE IP 31.186.82.128:27501

Ogłoszenie

NOWE IP SERWERA 31.186.82.128:27501

#1 2009-04-04 14:50:21

 Lexus

Gaduła

1307916
Call me!
Skąd: Bielsko-Biała
Zarejestrowany: 2009-04-03
Posty: 318

Błąd mapy

Kiedyś (dawno już...) miałem taki problem, że kiedy na serwerze była grana mapka de_nuke, zawsze miałem błąd i nie mogłem wbić na serwer.
Denerwowało mnie to, więc w google wpisałem "de_nuke download" czy coś takiego, ale to nie ważne. Gdy już pobrałem podmieniłem
ją w miejscu gdzie zainstalowałem grę. Nom i zadziałało. Może to jest oczywiste, ale mi sie tak stało kiedyś więc opisuje, może inni mają podobnie

Offline

 

#2 2009-04-04 15:52:11

 ~Asia %-)

H@ Forum|Serwera             ~Asia

3611449
Skąd: ŻerQv
Zarejestrowany: 2009-04-03
Posty: 1161
Punktów :   20 
Nick w grze: ~Asia,~akUkU~, ~Twoja TaTa...
WWW

Re: Błąd mapy

Dobrze LeXusie ,że piszesz, każda informacja jest cenna Ja na starym kompie nie mogłam w ogóle grac mapy de_nuke cs_militia , bo mialam za słaba grafe, do tego nie moglam zmienic lewej reki na prawa xD <>


http://www.threadbombing.com/data/media/2/brent_you%27re_awesome.gif

Offline

 

#3 2009-04-04 16:20:00

 Lexus

Gaduła

1307916
Call me!
Skąd: Bielsko-Biała
Zarejestrowany: 2009-04-03
Posty: 318

Re: Błąd mapy

Myślę, że z innymi mapkami też się powinno dać tak zrobić

Offline

 

#4 2009-04-04 20:24:33

M@rika

Gaduła

839589
Skąd: Szwajcaria Zerkowska
Zarejestrowany: 2009-04-03
Posty: 421
Punktów :   
Nick w grze: M@rika, C21H30o2

Re: Błąd mapy

Lexus Nie martw Sie Jestes w top15 na Forum hehe


http://img688.imageshack.us/img688/8421/andjiw.gif

Offline

 

#5 2009-04-06 12:10:04

Procus

Nowy użytkownik

Zarejestrowany: 2009-04-06
Posty: 1
Punktów :   

Re: Błąd mapy

Ha ;] pierwszy post. ;] (siema)

Ja miałem tak z awp_wally... teraz nie wiem dawno nigdzie tego nie grałem (próbowałem) w każdym razie podmiana pliku mapki nie pomagała ale juz awp_wally2005 działa ;]

Offline

 

#6 2009-05-03 13:23:31

Pucoas

Stały bywalec

10662326
Skąd: Krzyż City
Zarejestrowany: 2009-04-03
Posty: 89
Punktów :   
WWW

Re: Błąd mapy

ja kiedys mialem taki przypadek na kabulu_32


http://liczniki.org/wakacje/wakacje-aajax-blue013-bk1.gif
http://liczniki.org/gif/N/e/F2aPF2euF2eCF2eoF2aF20NeO-999999ff0000352-2-2-1-yellow001.gif?1281445480

Offline

 

#7 2009-08-01 18:46:04

Cz3s!o

Stały bywalec

6235389
Skąd: Żerków
Zarejestrowany: 2009-06-04
Posty: 93
Punktów :   -2 

Re: Błąd mapy

mi niedzialala nuke i wszystkie ratsy


http://triskateland.com/wp-content/uploads/2009/03/logobarcelona.jpg

Offline

 
www.radioparty.pl - najlepsze party w sieci

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
Podstawowe komendy admina z cs katarzyna dembicz mam 12 lat i brat mnie gwałci polo 1.4 1998 jak zwiększyć moc silnika stożek w routerze ws 50